Staj Seferberliği Kapsamında Staj Yapmaya Hak Kazananların Dikkatine

İSTENEN BELGELER

1. Staj Yapılacak Kuruma Onaylatılmak Üzere İsteğe Bağlı Staj Kabul Formu (2 nüsha)
  2. Güncel Tarihli SGK Sağlık Provizyon Belgesi (Sosyal Güvenlik Müdürülüğünden ve ya E Devlet sisteminden alınabilir.)

İstenilen Staj Belgelerin en geç Staja Başlamadan önceki 3 iş günü öncesine kadar pdf formatında staj.iibf@bilecik.edu.tr

e posta adresine  ve Belgelerin asıllarının Dekanlığına kargo/posta  yoluyla gönderilmesi gerekmektedir

Staj sonunda aşağıda istenilen evrakların 5 gün içerisinde Dekanlığımıza posta/kargo ile Dekanlığımıza gönderilmesi gerekmektedir.

1. Staj Sicil Formu
  2. Stajyer Öğrenci Devam Takip Çizelgesi

Not:

1- Öğrenciler staj sürecinde İsteğe Bağlı Staj Yönergesi Hükümlerine tabii olacaktır.
2-Staj başvurusunda bulunup, sonradan staj yapmaktan vazgeçenlerin durumları ile ilgili bilgilendirmeyi suleyman.karakaya@bilecik.edu.tr adresine iletmeleri gerekmektedir.
3-Staj süresince üniversite tarafından yalnızca % 1 prim oranında sadece iş kazası ve meslek hastalıkları sigorta primi karşılanacak olup, bunun dışında herhangi bir ücret ödemesi ve ya prim ödemesi yapılmayacaktır.