TEK DERS SINAVI BAŞVURU DUYURUSU

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi sonunda mezun olabilmek için gerekli şartı taşıyan ve tek dersi kalan öğrencilerin Tek Der Sınavı başvuru işlemleri aşağıda belirtilmiştir.

– Öğrencinin Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden dolduracağı tek ders sınavı dilekçe formunu sınavın olduğu tarihten (7 Şubat 2020) 5 iş günü öncesi olan (31 Ocak 2020) tarihine kadar elden yada posta(kargo) yolu ile Fakültemiz Öğrenci işleri Birimine teslim etmesi gerekmektedir. Posta yolu ile gönderilerde postadan kaynaklı oluşabilecek sorunlardan (gecikme vb.) öğrenci sorumludur.

Not:

1-)Tek Ders Sınavı sınav hakkı eğitim-öğretim hayatı boyunca bir kez tanınır.Tek Ders sınavına girip başarısız olan öğrenci ilgili dersi  tekrar alması gerekmektedir.

2-)Tek Ders Sınav Programı en geç 06.02.2020 Perşembe gününe kadar Fakültemiz web sayfasında ilan edilecektir.