TEK DERS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLER İÇİN YAZ OKULU DERS İNTİBAKI DUYURUSU

YAZ OKULU DERS İNTİBAKI

Yaz okulunda başka Üniversitelerden ders alarak 19 Eylül 2018 Çarşamba Günü Üniversitemizde yapılacak olan tek ders sınavına katılmak isteyen öğrencilerimizin, yaz okulunda aldıkları derslerin ONAYLI (Kurum mührü ve ıslak imzalı) not durum (transkript) belgelerini, Örnek İntibak Dilekçesi ile birlikte 31 Ağustos 2018 Cuma Günü mesai bitimine kadar İlgili Bölüm Sekreterliklerine ulaştırmaları gerekmektedir.

BAŞKA ÜNİVERSİTEDEN DERS ALANLARIN TEK DERS SINAVI BAŞVURUSU

Yaz okulu derslerinin intibakı için başvuru yapan öğrencilerimizin, intibak işlemleri tamamlandıktan sonra kendi OBS’lerinden çıkartacakları Tek Ders Sınavı Başvuru Formlarının ıslak imzalı nüshalarını sınav tarihinden 5 iş günü öncesine kadar (12 Eylül 2018 Çarşamba) Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine ulaştırmaları gerekmektedir.

* Öğrencilerimizin başvuruları kargo, kurye, posta veya elden teslim yoluyla ulaştırabilecekleri ıslak imzalı evraklarla yapılacak olup, fax vb. suret evraklarla işlem yapılmayacaktır.