İdari İşler ve Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü Temizlik Birimi Görev,Yetki ve Sorumluluğu

1- Üniversitemize Merkez Kampüs ile Meslek Yüksekokullarının bulunduğu (yan kampüsler) tüm ilçelerde görev yapan Genel hizmet Personellerinin çalışma koşullarını sağlamak ve gerekli denetimlerde bulunarak kontrol ve koordinasyon görevini yerine getirmek.
2- Genel Hizmet Personellerinin özlük hakları ile ilgili evrakları hazırlamak ve muhafaza etmek. yapmak.
3- Genel Hizmet Personellerine maaş ödenmesine esas olarak aylık çalışma puantajı hazırlayarak maaş tahakkuk birimine göndermek.
4- Açık ve kapalı alanların m2 sine göre eleman sayısını belirlemek.
5- Üniversitemizde düzenlenen bahar şenlikleri, mezuniyet töreni vb. etkinliklerin hazırlıklık evresinden bitişine kadar olan süreçte yapılacak iş ve işlemler için eleman ayarlamasını yaparak işin koordinesini yapmak.
6-Birim ile ilgili gerekli kurum içi veya kurum dışı tüm yazışmaları yapmak.