3.3.16. Alan dışı öğrenme

Birimimizde böyle bir çalışma bulunmamaktadır.

Birime Ait Belgeler

– Kurumun ilan edilmiş eğitim politikasında öğrenci merkezli eğitime yer vermiş olması

– Öğrenci başarısını ölçme ve değerlendirmede kullanılan tanımlı süreçler (yönetmelik, yönerge, süreç tanımı, rehber, kılavuz vb.)

– Öğrencinin devamsızlığı veya sınava girmeyi engelleyen haklı ve geçerli nedenlerin oluşması durumunu kapsayan açık düzenlemeler

– Mezuniyet koşullarına dair düzenlemeler

– Öğrenci danışmanlık sisteminde kullanılan tanımlı süreçler (yönetmelik, yönerge, süreç tanımı, rehber, kılavuz vb.)

– Uygulamalı eğitimlerde (staj, mesleki uygulama vb.) ve hareketlilik programlarında kullanılan tanımlı süreçler (yönetmelik, yönerge, süreç tanımı, rehber, kılavuz vb.)

– Öğrenme öğretme merkezi yapılanması

– Öğrenci şikâyetleri ile görüşleri alma mekanizmaları

İyileştirme Kanıtları

– Öğrenme ve öğretme merkezinde yürütülen uygulama örnekleri