2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavını Kazanan Adayların İsim Listesi

Fakültemizde Özel Yetenek Sınavına Giren Öğrencilerin Dikkatine

• Özel Yetenek Sınavını kazanan asıl adaylar ektedir.
  • Özel Yetenek Sınavını kazanan asıl adayların kesin kayıtları 13-15 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Öğrencilerin şahsen üniversiteye gelmelerine gerek yoktur.
  • Öğrenciler lise diploması veya geçici mezuniyet belgesi ve 1 adet fotoğraflarını mail içeriğinde ad-soyad, telefon numarası ve e-posta adresi belirterek gstf@bilecik.edu.tr mail adresine gönderdiklerinde kayıtları yapılacaktır. Kayıtları tamamlanan öğrencilerin cep telefonlarına OBS şifreleri gönderilecektir.
  • Kesin kayıt tarihlerinde herhangi bir nedenle kaydını yaptırmayan asıl adaylar, kayıt haklarını kaybetmiş olurlar ve bunların yerine yedek adaylar içinden kayıt yapılır.
  • RESİM BÖLÜMÜ KAZANAN LİSTE
  • SERAMİK VE CAM BÖLÜMÜ KAZANAN LİSTE