3.1.2. Paydaş Katılımı

Programda görev yapmakta olan akademik personeller, mezun öğrenciler, program mezunlarını istihdam edilebileceği işverenler ve program mezunlarının çalıştığı işverenler ile görüşme yapılarak ve cevaplandırılan anket soruları gerçekleştirilmiştir.

Kanıt: 27.09.2018 tarihinde 14:00-16:00 saatleri arasında yapılan görüşme; İlgili Belgeler Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı Bologna Çalıştay Dosyasında yer almaktadır.

3.1.2.1. Yansımalar

Paydaş görüşlerinin program tasarımına yansıtılma yöntemleri paydaş katılımının değerlendirilmesi sonucunda derslerin içerik saat ve AKTS’lerinin güncellenmesi ve yeni ders eklenmesi şeklinde yansıtılarak gerçekleştirilecektir.

3.1.2.2. Bilgilendirme

Birim içinde paydaşlara birebir ve birim dışındaki paydaşlara ise okul web sayfası aracılığıyla bilgi verilecektir.