5. Eğitim-Öğretim

Enstitümüzde;

• Bilgisayar Mühendisliği, Biyoteknoloji, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Tarla Bitkileri, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Anabilim dallarında sadece tezli yüksek lisans,
  • Enerji Yönetimi Anabilim dalında tezsiz yüksek lisans
  • Enerji Sistemleri Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Kimya Mühendisliği Anabilim dallarında yüksek lisans ve doktora programları
  • Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliği Anabilim dalında sadece doktora programları yürütmektedir.

Eskişehir Teknik Üniversitesi ile imzalanan ortak protokol kapsamında;

• İnşaat Mühendisliği, Kimya, Kimya Mühendisliği, Matematik, Moleküler Biyoloji ve Genetik Anabilim dalında yüksek lisans ve doktora programları yürütülmektedir. 8.05.2018 tarihinde resmi gazetede yayımlanan karar gereği Anadolu Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Eskişehir Teknik Üniversitesine bağlanmış ve bu protokol kapsamında mevcut öğrencilerin mezuniyet işlemleri tamamlayıncaya kadar aktif olarak yürütülmektedir.

Sakarya Üniversitesi ile imzalanan ortak protokol kapsamında;

• Bilgisayar ve Bilişim Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim dallarında yüksek lisans ve doktora programları yürütülmektedir.