2019-2020 FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GİDEN ÖĞRENCİ SONUÇLARI !!!

2019-2020 Akademik Yılı Kabul edilen Öğrencilerin Dikkatine

2019-2020  Akademik Yılı Farabi Değişim Programına başvuruda bulunan öğrencilerin KABUL-RED listesi için tıklayınız.

*** KABUL edilen öğrencilerin öncelikle gidecekleri üniversitenin FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI sayfasını incelemesi gerekmektedir.

*** Aşağıdaki belgelerin, en geç 13 MAYIS 2019 Pazartesi günü saat 14.00’a kadar gerekli imzaları tamamlamış olarak Eski Rektörlük Binasındaki ULUSLARARASI İLİŞKİLERİ OFİSİ‘ne teslim edilmesi gerekmektedir. 3 Mayıs 2019 Cuma günü saat 12.00’da Eski Rektörlük Binasında, Farabi Bilgilendirme Toplantısı yapılacaktır. Katılmak mecburidir, katılmayan öğrencilere başka bilgilendirme yapılmayacaktır.

Hazırlanacak Belgeler:

• 2 adet öğrenci başvuru formu-fotoğrafı yapıştırılmış olarak )öğrenci başvuru formu için tıklayınız
  • 3 adet GÜZ öğrenim protokolü ve 3 adet BAHAR öğrenim protokolü
  • 1 Adet Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  • SGK’dan alınacak olan SGK Aylık Prim ve Hizmet Belgesi, Kamu veya Özel Teşebbüste çalışmadığını gösteren belge,
  • Ziraat Bankası TL hesap cüzdan fotokopisi,
  • Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi 2 nüsha halinde doldurularak imzalı bir şekilde teslim edilecektir. Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi için tıklayınız.
  • Öğrenci beyannamesi 1 adet. Tıklayınız.
  • Öğrenci Bilgi Formu. Tıklayınız.