2017-2018 Farabi Değişim Programı Başvuru Sonuçları

2017-2018 Akademik Yılı FARABİ Aday Öğrenci Başvuru Sonuçları

2017-2018 yılı Farabi Öğrenci Değişim programına başvurular sonuçlanmış ve aşağıda ekte belirtilen tabloda verilmiştir. Toplam da 42 öğrencimiz Farabi Aday Öğrencisi olmaya, not ortalamaları ve tercih sıralamaları doğrultusunda hak kazanmış olup, 3 öğrencimiz tek tercih yapmalarından dolayı hak kazanamamıştır.

Kazanan öğrencilerin listesi ekte belirtilmiştir. Sonuçlar için tıklayınız.

Farabi Aday Öğrencileri Başvuruda Bulunacakları Kuruma Gönderilmek üzere;

1. Aday Öğrenci Başvuru Formu.Tıklayınız. (Fotoğrafının yapıştırılmış ve bilgisayar ortamında doldurulmuş olmasına dikkat ediniz)

1. Not Döküm Belgesi/Transkript

1. Nüfus cüzdan Fotokopisi

1. Başvuruda bulunacakları Üniversitenin İsteği bir belge varsa,

kendilerinden istenen belgeleri en geç 24 Mart 2017 Cuma günü saat 17:00’a kadar Uluslararası İlişkiler Ofisi’ne teslim etmek zorundadır.

*** AKSİ HALDE İLGİLİ TARİHE KADAR TESLİM ETMEYENLER HAKLARINDAN FERAGAT ETMİŞ SAYILIR!!!

NOT: FARABİ ADAY ÖĞRENCİLERİ ADAY ÖĞRENCİ BAŞVURU FORMUNU DOLDURURKEN TERCİHLER KISMINA BAŞVURU HAKKI KAZANDIKLARI, AÇIKLANAN LİSTEDE YERLEŞTİRİLDİKLERİ ÜNİVERSİTEYİ YAZMALARI GEREKMEKTEDİR. YANİ BİR TERCİH YAZACAKLAR.