Erasmus Dashboard (IIAs ve OLA)

Değerli Erasmus+ Fakülte/Bölüm Koordinatörleri,

İKİLİ ANLAŞMALAR (IIA)

Erasmus 2021-2027 döneminde kullanılması planlan Erasmus Dasboard platformu üzerinde dijital olarak ikili anlaşmalar gerçekleştirilebilecektir.

Erasmus İkili Anlaşması (Bilateral Agreement) yapabilmek için Erasmus Üniversite Beyannamesi (ECHE) sahibi olan program ülkeleri kurumları listesi için tıklayınız.

Örnek Yazışma Metni için tıklayınız.

Anlaşma yapmak istediğiniz kurumla irtibata geçtikten sonra ilgili yükseköğretim kurumunun PIC numarası ile Dashboard üzerinden ortak bölümler ve anlaşma şartları belirlenerek karşılıklı imzalar dijital ortamda atılır ve anlaşma sağlanmış olur.

ONLINE LEARNING AGREEMENT (OLA)

Erasmus+ Hareketliliği’ne hak kazanan öğrencilerimizin “Learning Agreement” süreçlerini tamamlayabilmeleri için Erasmus+ Bölüm Koordinatörleri’nin imzasına ihtiyaç duyulmaktadır. AB tarafından uygulamaya geçirilen “Erasmus+ Dashboard” ve “Online Learning Agreement” sistemine yeni yapılacak ortaklıklarla birlikte geçmeyi planlıyoruz. Yeni sistemde ikili anlaşmalar ve imza işlemleri de dahil olmak üzere Learning Agreement süreçlerinin tamamı online olarak yürütmektedir.

Bu doğrultuda Koordinatörlüğümüz tarafından sizlere sistem üzerinden tanımlama yapılmış bulunmaktadır. Aşağıda sizler için hazırlamış olduğumuz bilgilendirme dokümanının ilerleyen süreçte size yol göstereceğini düşünüyor, iyi çalışmalar diliyoruz.

Akademik Koordinatörlere Yönelik Erasmus Dashboard İşlem Basamakları (Yazı)

– Akademik Koordinatörlere Yönelik Erasmus Dashboard İşlem Basamakları (Sunum)

Daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız.

BSEU Uluslararası İlişkiler Ofisi

Erasmus Koordinatörlüğü