Erasmus+Öğrenci Ön Değerlendirme Sonuçları ve Bilgilendirme Toplantısı

Dikkat!!! Lütfen Erasmus öğrenim hareketliliğine ilişkin başvurunuzu yapmadan önce, aşağıdaki açıklamaların tamamını dikkatli bir şekilde okuyunuz.

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Asil durumda olan öğrenciler için bilgilendirme toplantısı 23 Mart 2022 tarihinde, İİBF binasında Şehit Piyade Teğmen Raşit Aydın Konferans Salonunda ÖĞRENİM hareketliliğine katılacak öğrenciler için saat 13:00’da ve STAJ hareketliliğine katılacak öğrenciler için saat 14:00’da yapılacaktır. Toplantıya katılmak zorunludur. Aksi takdirde katılmayan öğrencilere bir sonraki Erasmus ilanına başvurduğunda değerlendirmede – 10 puan uygulanacaktır.

ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİNE KATILACAK ÖĞRENCİLER

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından Erasmus Programına yerleştirilmiş olmanız, karşı kurum tarafından kabul edileceğiniz anlamına gelmemektedir.

Asil olarak seçilen ÖĞRENİM hareketliliğine katılacak öğrenciler, anlaşmalı olan üniversitelere yerleşmek için tercihlerini yapacaklardır. Anlaşma listeleri ve kontenjanlarına http://w3.bilecik.edu.tr/erasmus/ikili-anlasmalar/ikili-anlasma-listesi/ adresindeki “Anlaşmalar Listesi” menüsünden erişilebilir.

Anlaşmalar listesini inceleyip asil durumda olan ÖĞRENİM hareketliliğine katılacak öğrenciler, Erasmus+ Aday tercih formunu doldurup en geç 30 Mart 2022 tarihine kadar Erasmus Ofisine teslim edeceklerdir. Bir karşı üniversiteye kontenjandan fazla öğrenci başvurusu yapılırsa, bu öğrenciler puan sıralamasına göre yerleşeceklerdir. Üniversitelere başvuru öğrencinin KENDİSİ tarafından yapılmaktadır. Öğrencilerin kendi başvurularının akabinde kabul alamamalarından yükseköğretim kurumu hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Feragat etmek isteyen öğrenciler hiçbir yaptırım olmadan 15 Mayıs 2022 tarihine kadar feragat dilekçeleri Erasmus Ofis’e iletmesi gerekmektedir. Feragat dilekçesi vermeden Erasmus programına katılmayan öğrencilere bir sonraki Erasmus ilanına başvurduğunda değerlendirmede –10 puan uygulanacaktır.

STAJ HAREKETLİLİĞİNE KATILACAK ÖĞRENCİLER

Asil olarak STAJ hareketliliğine katılmak üzere seçilen öğrencilerin 25 Nisan 2022 tarihine kadar staj kabul mektubunu Erasmus Ofisine teslim etmeleri gerekmektedir, aksi durumda feragat etmiş sayılacaktır.

Aşağıdaki listeler taslak listelerdir. İtiraz dilekçeleri en geç 22 Mart 2022 tarihi, saat 17:00’a kadar  Erasmus Ofisi’ne teslim edebilirsiniz.

Enstitü Öğrenim

Enstitü Staj