2020 Erasmus Öğrenim Hareketliliğinden faydalanmaya hak kazanan öğrenci listesi

Değerli Öğrencilerimiz
Mevcut Korona virüs salgını nedeniyle Erasmus listelerinin açıklanmasını ertelemek zorunda kalmıştık. Buna göre, asil durumunda olan öğrenciler, Erasmus kapsamında gitmek istedikleri üniversiteler ile iletişime geçip başvurularını yapabilirler. Pasaport, vize vb. işlemler hariç olmak üzere diğer gerekli işlemleri yapmaya başlayabilirler. Karşı üniversite başvuruları yapılırken yurt yerinizi ayarlayabilirsiniz ancak kesinlikle ÖDEME YAPMAYINIZ. Çünkü hala netleşmiş bir salgın sonrası karar yok, bundan dolayı Ulusal Ajansın da tavsiye ettiği üzere masraflarınız karşılanmayabilir. Tüm bu durumları dikkate alarak ders vs seçim işlemlerini başlatabilirsiniz. Gerekli belgeleri hakkında bilgileri websitemizde bulabilirsiniz. Bilgilendirme slaytı için aşağıdaki linke tıklayınız:

Öğrenim Hareketliliği Bilgilendirme Toplantısı Slaytı

Erasmus Öğrenim yol haritası ve belgeleri için aşağıdaki linke tıklayınız:

Öğrenim Hareketliliği

ÖNEMLİ NOT: Seçilmiş ancak COVID-19 nedeniyle faaliyete katılamamış öğrenci proje donemi sonuna kadar faaliyetlerine katılamazsa, bu hakları bir sonraki sözleşme dönemine devretmez. 2020 sözleşme dönemi 1.07.2020 tarihinde başlar ve 30.09.2021 tarihinde biter. Bu tarihler arasında faaliyet gerçekleştirilemezse, ilgili öğrencinin hareketliliğe katılmak üzere ilgili hareketlilik türünde açılacak çağrılara yeniden başvurmaları gerekir.

2020 Erasmus Öğrenim Hareketliliğinden faydalanmaya hak kazanan öğrenci listeleri aşağıda bulabilirsiniz.

Lisans Öğrenci listesi

Enstitü Öğrenci listesi