ERASMUS PERSONEL/ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ SÜRECİNİN DURDURULMASI HAKKINDA

Değerli Erasmus Katılımcılarımız,

2019 ve 2020 dönemi Erasmus Öğrenim ve Staj Hareketlilikleri çerçevesinde seçimlerimiz yapılmıştır.

Ancak Ulusal Ajans’ın güncel bilgilendirmesi; “Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 13 Mart 2020 tarihli https://www.yok.gov.tr/Sayfalar/Haberler/2020/coronavirus_bilgilendirme_1.aspx

duyurusunun 4. Maddesinde ikinci bir duyuruya kadar tüm akademik değişim programlarının durdurulduğu, bundan dolayı da öğrenci/personel seçilse dahi hareketliliklere katılamayacakları için yeni ilana çıkılmaması, çıkılan ilanların sonuçlarının ilan edilmemesi gerekmektedir. Sonuçlar ilan edilmişse ek bir duyuruyla tüm hareketliliklerin durdurulduğu (yukarıdaki linkte yer alan 4.maddeye istinaden) ilan edilmelidir” şeklindedir.

Yukarıdaki bilgilendirme çerçevesinde Üniversitemizde her ne kadar 2019 Dönemi Personel Hareketliliği  sonuçları ilan edilmiş olsa da ikinci bir duyuruya kadar hareketlilikler durdurulmuştur.

Süreç ile ilgili güncellemeler sizlerle web sitemiz aracılığı ile paylaşılacaktır.