Dünya Engelliler Günü Etkinliği

Dünya Engelliler Günü Afiş Betimlemesi

Afişin tam ortasındaki görselde, mavi ve bulutlu bir zemin üzerinde ve sağ tarafa denk gelecek şekilde; tekerlekli sandalyesinin üzerinde arkası dönük şekilde oturan bedensel engelli bir erkek bulunmaktadır. Yüzü ve sağ tarafı görünmeyecek şekilde, sol omzunun hemen altından itibaren fotoğraflanmıştır. Yönü gökyüzüne doğrudur ve Sol eli ile sandalyesinin tekerini tutmaktadır.

Görselin ortasında bulunan mavi-bulutlu zeminin, sol üst köşesinde, siyah renkte; “Engelsiz Bir Dünya” yazısı yer almaktadır. Hemen altında, kalın puntolarla ve siyah renkte yazılmış; “Dünya Engelliler” ve “Günü Etkinliği” yazıları bulunmaktadır.

Afişin en üstünde, beyaz zemin üzerinde sırası ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Bilecik Belediyesi, T. C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Bilecik İl Müdürlüğü, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Bilecik İl Müdürlüğü, T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bilecik İl Müdürlüğü, Bilecik Halk Eğitimi ve Akşam Sanat Okulu, Bilecik Kent Konseyi ve Bilecik Engelsiz Yarınlar Derneği logoları bulunmaktadır.

Görselin alt kısmında, siyah zemin üzerinde, beyaz renkte, alt alta ve sırası ile; “PROGRAM” akışı yer almaktadır., “Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı”, “Protokol Konuşmaları”, “İşaret Dili ile Şarkı Dinletisi”, “Kardeşimle Hayalim Resim Sergisi”, “Masa Etkinlikleri”, “ParaVolley Turnuvası”, “Empati Etkinlikleri (Deneyimsel)” ve hemen alt kısımda alt alta ve sırası ile “Tarih:2 Aralık 2021”, “Saat:14.00”, ve “Yer: Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kapalı Spor Salonu” yazmaktadır.

Afişin en altında ortada, beyaz renkte;  www.bilecik.edu.tr ,  hemen altında, yan yana  gelecek şekilde sosyal medya hesaplarına ait logolar ve “/bseuniversitesi” yazısı yer almaktadır.