Bölümümüz Öğrenci Danışmanları Hakkında Duyuru

Bölüm bünyesinde danışmanlık sistemi uygulaması 7 Temmuz 2019 tarihli ve  30824 Sayılı Resmî Gazetede yayınlanan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’ne göre gerçekleştirilir. Bu yönetmelik gereğince madde altı kapsamında kayıt yaptıran her öğrenci için öğretim yılı başında, ilgili bölüm başkanı tarafından öncelikle bölümün öğretim üyeleri arasından veya yeterli sayıda öğretim üyesi bulunmayan bölümlerde, diğer öğretim elemanlarından bir danışman belirlenir. Danışman, eğitim-öğretim çalışmaları ve üniversite yaşamı ile ilgili sorunların çözümünde öğrenciye yardımcı olur. Öğrencinin kayıt yenileme, ders ekleme-silme işlemleri, bu yönetmelik çerçevesinde danışman onayı ile yapılır. Ayrıca öğrenci danışmanı ile Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden çevrimiçi iletişim kurabilir ve eğitim-öğretim konularında başvurup bilgi alabilirler.

1. Sınıf : Dr. Öğr. Üyesi Aslı Bölükbaşı
2. Sınıf :  Doç.Dr. Mehmet Aydın