Endüstri ve Tasarım Stajı Sonuçları

22.09.2020 Tarihli Tasarım ve Endüstri Stajı Sonuçları

1.Aşama staj değerlendirilmeleri yapılmış olup öğrenci listesi ekte sunulmuştur. Açıklamalar kısmında yer alan bilgilere göre eksikliklerin pandemi nedeniyle 22.09.2020 tarihinden itibaren onbeş gün içerisinde tamamlanarak dosyaların bölüm sekreterliğine pandemi tedbirleri alınarak gönderilmesi gerekmektedir.

Mevcut staj dosyasını öğrenci işlerinden almak istemeyenler yeni bir staj dosyası hazırlayarak bölüm sekreterliğine gönderebilirler.

Sadece Form IV (Staj Deneyimleri) formunu düzeltmesi gerekenler  staj koordinatörlerine ilgili formu email ile ileteceklerdir

Adres: Selçuk Güvenir, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölüm Sekreterliği, Pelitözü Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No:27 11230 Merkez/BİLECİK

Ek Tasarım ve Endüstri Stajı Sonuçları