Dodurga-Metristepe arazi çalışması gerçekleştirildi…

Coğrafya Kulübünün düzenlediği Dodurga Arazi Çalışması 25 Mart 2017 tarihinde 08.00-19.00 saatleri arasında gerçekleştirilmiştir. Bu kapsamda Dodurga fayı, Dodurga karst platosu, Kütahya Gevrekseydi opal yatakları ve Metristepe ziyaret edilmiştir.

* Coğrafya Kulübü üyelerinden arazimize katılan tüm değerli öğrencilerimize,

* Organizasyonu gerçekleştiren Coğrafya Kulübü Başkanı sayın Soner Serin ve yönetim kurul üyelerine,

* Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğü’ne,

* Eğitim hayatım boyunca daima desteklerini gördüğüm değerli hocalarım Prof. Dr. Ali Fuat DOĞU, Prof. Dr. Harun TUNÇEL ve Prof. Dr. İhsan ÇİÇEK’e teşekkürü bir borç bilirim.

Yrd. Doç. Dr. Volkan Dede

Katılımcı Öğrencilerimiz:

Soner Serin, Kader Şen, Merve Yılmaz, Sümeyye Kırbaş, Hatice Sakar, Öznur Akıncı, Elif Şengün, Sahibe Öztemel, Elif Urkun, Sevgi Kaçar, Gizem Şeker, Ökkeş Ergün, Mesut Özbaş, Şafak Taşkeser, Cemile Sain, Büşra Çelik, Aslı Akın, Refik Özbek, Hasan Burak Yaşar, Sabahattin Navşat, Cuma Ketmen, Muharrem Özdemir, Sehar Yiğit, Merve Şengül, Mustafa Öztürk, Abdülcelil Güzel, Havva Bozgöz, Kader Yıldız, Ömer Faruk Gelener, Ömer Faruk Yüksel, Emine Uzun, Dijle Erdem, Rasim Sevinç, Kemal Çakallı, Mehmet Eren Uzun, Yunuz Çeber, Özlem Sakarya, Abdullah Özakan, Recep Karakuş, Selin Karakaş, Berfin Alpar, Muazzez Başaran, Raziye Coşkun, Meryem Çelik, Bilal Karataş, Hüseyin Coşkun, Neslihan Yılmaz, Merve Mert, Metin Özcan, Sefa Ak, Emine Hatun Rençber, Sevim Erdem, Gülfidan Demir, Burhan Dağlı, Veysel Kaan Kamsızer.