6. Sonuç ve Değerlendirme

Bozüyük Meslek Yüksekokulu olarak belirlenen hedeflere ulaşarak, eğitim ve öğretim faaliyetlerimizi başarılı bir şekilde sürdürmekteyiz. Üniversitemizin belirlediği kalite politikasına uygun olarak gerekli iyileştirmeler yapılmakta, akademisyenlerimiz ve idari personelimiz bu politikaya uygun olacak şekilde kendilerini geliştirmektedir. Kuruma daha önce YÖKAK tarafından bir dış değerlendirme ziyareti gerçekleştirilmiştir. Oldukça verimli gerçekleşen izleme ziyaretinde olumlu yönde görüşmeler yapılmış ve tavsiyeler verilmiştir. Görüşme sonunda mezunlarla olan iletişimin önemine vurgu yapılmış ve daha fazla iletişim kurulması amacına yönelik çalışmalar başlatılmıştır. Bununla ilgili üniversitemiz web sitesinde yeni bir link açılarak paydaş ve mezunlar için iletişim formu oluşturulmuştur. Özellikle sosyal medyanın etkileşim ve iletişim gücünden daha fazla yararlanmak için birimimizin kurumsal hesapları daha aktif kullanılmaya başlanmıştır.