Staj Duyurusu (2. Dönem Staj Yapacaklar İçin)

• 2020 – 2021 Eğitim Öğretim Yılı zorunlu stajlarını 2. dönem (26/07/2021 – 06/09/2021) yapmak üzere başvuran ve ilgili komisyonlarca başvuruları kabul edilen öğrenci listesi aşağıdaki gibidir. 3. dönem için başvuru yapan öğrenci listesi ilerleyen günlerde yayınlanacak olup, 2. dönem için başvurduğu halde listede adını göremeyen öğrencilerin derhal bmyo@bilecik.edu.tr adresine durumlarını bildirmesi önem arzetmektedir.
  • Listede yer alan öğrencilerin sigorta girişleri 16.07.2021 tarihinde yapılacaktır. SGK İşe Giriş Bildirgesi talep eden öğrencilerin bmyo@bilecik.edu.tr adresine durumu bildirmeleri yeterli olacaktır.
  • Staj defterlerinin nasıl temin edileceği hususu 05/07/2021 tarihli duyuru ile ilan edilmiştir.
  • Ekteki listede ismi yer almakla birlikte, kendisine eksik bilgi/belge için e-posta gönderilmiş öğrencilerin söz konusu eksiklikleri tamamlamamaları durumunda stajları başlatılmayacaktır.

2. Dönem Staj Yapacak Öğrenci Listesi için tıklayınız.