2020-2021 Bahar Dönemi Tek Ders Sınavı Bilgilendirme

• 2020 – 2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi “Tek Ders Sınavı” 29 Temmuz 2021 Perşembe günü yapılacaktır.
  • Aşağıdaki liste, 13.07.2021 Salı saat 16.00 itibariyle okulumuza ulaşan başvuruları göstermektedir. Bu tarihten önce başvuruyu gönderdiğiniz halde listede isminiz bulunmuyorsa, durumu bmyo@bilecik.edu.tr adresine derhal bildiriniz.
  • Durumunuz “Tek Ders Sınavı”na girmeye uygunsa, en geç 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü 17.00’ye kadar başvurunuzu okulumuza ulaştırmalısınız.
  • Başvuru işlem basamakları;

OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) üzerinden “Tek Ders Sınavı Dilekçe Formu”nun oluşturularak çıktısının alınması,

Çıktısı alınan formun imzalanması ve taranarak “bmyo@bilecik.edu.tr” adresine gönderilmesi. Gönderdiğiniz e-Posta’nın konu kısmına “Tek Ders Sınavı (…ad…  …soyad…)” ibaresinin yazılması uygun olacaktır.

Başvuru Listesi için tıklayınız…