Müdürlüğümüzde Devir Teslim

Bozüyük Meslek Yüksekokulu’nda görev değişimi yapıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa İpçioğlu ve Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Cenk Karakurt’un katılımı ile gerçekleşen devir teslim töreninde, Bozüyük MYO Müdürü Prof. Dr. Faruk Akın görevini Prof. Dr. Mehpare Tokay Argan’a devretti.

Rektörümüz Prof. Dr. Şükrü Beydemir, 8 Aralık Salı günü gerçekleşen devir teslim töreninde Prof. Dr. Faruk Akın’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederken Prof. Dr. Mehpare Tokay Argan’a da yeni görevinde başarılar diledi.

Biz de Bozüyük MYO olarak müdürümüz Prof. Dr. Mehpare Tokay Argan hocamıza hoşgeldin der, yaptığı hizmetlerden dolayı Prof. Dr. Faruk Akın hocamıza teşekkür eder, akademik hayatında başarılar dileriz.