UZEM Sisteminden Bitki Klinikleri II Dersine Katkı Sağlayan Kurumlar

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgını kapsamında üniversitemizde 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı dersleri uzaktan öğretim yoluyla yürütülmektedir. Bölümümüz derslerinden Bitki Klinikleri II, kamu ve özel kurum/kuruluşların öğrencilerimizle bir araya getirilmesi şeklinde işlenmektedir. Bu süreçte UZEM sistemi üzerinden katılarak dersimize destek veren TARSİM Bursa Bölge Müdürü Sayın Oktay Çakıroğlu, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü adına Sayın Fulya Başaran ve Adana Biyolojik Mücadele Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü adına Sayın Dr. Raziye Çetinkaya Yıldız ile UZEM aracılığı ile kurumları öğrencilerimizle buluşturan Açık ve Uzaktan Öğrenme Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emre Dandıl’a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.