GSTF’ye Özel Yetenek Sınavı ile Yurt Dışından Kabul Edilecek Öğrenciler Hakkında

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, Resim ve Seramik ve Cam Tasarımı bölümlerinde öğrenim görmek isteyip 10 Eylül 2019 Salı günü yapılacak olan özel yetenek sınava girmek isteyen yurt dışından kabul edilecek öğrenciler kapsamındaki adayların başvuru formunu doldurup çıktı alıp imzaladıktan sonra başvuru formu ve ekte belirtilen evrakları gulten.cirak@bilecik.edu.tr adresine elektronik posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir. Ayrıca başvuran adayların 10 Eylül 2019 Salı günü saat 09.30’da başvuru formunu doldurup çıktı alıp imzaladıktan sonra başvuru evraklarının asıllarıyla birlikte Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanlığında hazır bulunmaları gerekmektedir.