BİLECİK ÜRETİCİ KADIN TOPLULUKLARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Merkezimiz, Ticaret İl Müdürlüğü, İl Dernekler Müdürlüğü ve Bilecik TSO işbirliğinde 28 Ocak 2022 tarihinde Üniversitemiz Şehit Piyade Teğmen Raşit AYDIN Konferans Salonu’nda Bilecik Üretici Kadın Toplulukları Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Üretim alanındaki kıymetli varlıklarını daha nitelikli bir yapıya kavuşturmak isteyen Bilecik üretici kadın topluluklarının temsilcilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Bilecik Kadın Girişimciler İcra Kurul Başkanı Şermin KAHRAMAN’ın toplantının son derece faydalı ve verimli olacağına dair kanaatlerini dile getirdiği konuşmasının ardından İl Dernekler Müdürlüğü’nden Selim AYDEMİR kooperatifler, Ticaret İl Müdürlüğü’nden Elif DEMİRCAN dernekler ve Üniversitemizden Doç. Dr. Sevgi GÖNÜLLÜOĞLU da pazarlama konu başlığı altında sunumlarda bulundular. Sunumların ardından katılımcıların sorularının her konunun uzmanı tarafından cevaplandırılması ile karşılıklı istişare etme imkânı sunulmuş oldu. Bu ve benzeri toplantıların devamının gelmesi yönündeki ortak temenniler eşliğinde toplantı sona erdi.

Toplantıya Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa KOYUN, Bilecik Ticaret İl Müdürü Şinasi BALTA, Bilecik Kadın Girişimciler İcra Kurul Başkanı Şermin KAHRAMAN, Bilecik TSO’nun kıymetli üyeleri ve farklı alanlarda faaliyet göstermekte olan Bilecik üretici kadın topluluklarının değerli üyeleri katıldılar.