DGS, TYT VE AYT KURSLARI HAKKINDA DUYURU

2021 TYT Hızlandırılmış Matematik Kursu ve 2021 AYT Hızlandırılmış Matematik Kursu için yeterli sayıda başvuru yapılmadığı için (en az 10 kişi) Kurslar açılamayacaktır.

*************************************************************************************************

DGS Sayısal Kursu için yeterli sayıda başvuru yapılmış olup (en az 10 kişi) Kursumuz 14 Mart 2021, Pazar günü saat 11:00 itibariyle başlayacaktır.

Kayıt Formu doldurarak bizlere ulaştırmış ve başvurularının alındığına dair Merkezimiz tarafından da kendilerine bilgilendirme e-postası gönderilmiş olan başvuru sahipleri aşağıda belirtilen bilgiler doğrultusunda ödeme işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Ödeme işlemi gerçekleştirilirken (sonradan kalem ile değil) sistem üzerinden makbuzun açıklama bölümüne kursa katılacak kişinin;

*  T.C. Kimlik Numarası,

*  Adı-Soyadı

*  Kurs bilgisinin (DGS Kursu)

yazılması gerekmektedir. Bu hususa dikkat edilerek ödemeler bankamatikler üzerinden değil gişe işlemleri veya internet bankacılığı aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Ödeme işleminden sonra makbuzun bir nüshasının Merkezimize teslim edilmesi veya e-posta olarak bilsem@bilecik.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Kurs ücreti ödemesi yapıldıktan sonra söz konusu ücretin iadesi mümkün değildir.

Ödeme makbuzunu Merkezimize ulaştıran başvuru sahiplerine Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Sistemi ile ilgili bilgilendirme e-postası Kurs başlama tarihinden önce gönderilecektir.

 

ÖDEME

Peşin:                      300 TL

Hesap Adı:              Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

Banka/Şube Adı:    Ziraat Bankası / Bilecik Şubesi         

IBAN:                      TR09 0001 0001 1854 5583 9150 01