ROBOTİK KODLAMA KURSU HAKKINDA DUYURU

Merkezimize yapılan başvurular neticesinde;

İlanda belirtilen yeterli sayıda başvuruya ulaşılamadığından İleri Düzey grubu kursu açılamazken

İlanda belirtilen yeterli sayıda başvuruya ulaşıldığından Temel Düzey grubu kursu açılacaktır.

Kurs Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (Kütüphane 3. Kat) dersliğinde 30 Kasım 2019, Cumartesi günü saat 09.30 itibariyle başlayacaktır.

Merkezimize gelerek Temel Düzey grubu için kayıt işlemlerini tamamlayanların Kurs  ücreti ödemeleri esnasında Velisi oldukları öğrencinin Ad-Soyad, T.C. Kimlik Numarası, ve Kurs ismi (Robotik Kodlama Kursu, Robotik Kursu, Kodlama Kursu vb.) bilgilerini makbuzun açıklama bölümüne yazdırmaları ve makbuzun bir nüshasını Merkezimize elden teslim etmeleri gerekmektedir. Ödemelerini internet bankacılığı aracılığıyla gerçekleştirenler makbuzlarını bilsem@bilecik.edu.tr adresine gönderebilirler. Bankamatikler üzerinden ödeme işlemi gerçekleştirilmemektedir.

ÖDEME

Peşin:                       300 TL (KDV Dahil)   (En geç 04 Aralık 2019 tarihine kadar)

Hesap Adı:                Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

Banka/Şube Adı:      Ziraat Bankası / Bilecik Şubesi