İNGİLİZCE KONUŞMA KURSU

Okutman Nelisiwe Beryl XABA

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı

TANIM

Uluslararası alanda çok yaygın bir şekilde kullanılmakta olan İngilizcenin pratiğe yansıması noktasında çeşitli zorluklar yaşanmaktadır. İngilizce Konuşma Kursu ile uluslararası nitelikli sosyal, kültürel, ticarî, akademik vb. alanlarda katılımcıların daha kolay bir şekilde iletişim kurmalarını sağlamak amacıyla anadili İngilizce olan bir eğitmen tarafından İngilizce Konuşma Kursu verilecektir.

Kurs süresince herhangi bir şekilde İngilizce dilbilgisi (gramer) eğitimi verilmeyeceğinden başvuranların en az A2 seviyesinde İngilizce dilbilgisine sahip oldukları kabul edilecektir. Başvuru yapacakların bu hususa dikkat etmeleri önem arz etmektedir.

İÇERİK

Başlangıç:                 6 Mart 2018, Salı

Bitiş:                          12 Nisan 2018, Perşembe

Son başvuru:             2 Mart 2018, Cuma

Eğitim süresi:            6 hafta – 36 saat

Kurs hafta içi Salı ve Perşembe günleri gerçekleştirilecektir.

Kurs süresince Salı ve Perşembe günleri 18:00 – 21:00 saatleri arasında 3 saat olmak üzere haftalık 6 saat üzerinden toplam 6 hafta – 36 saat eğitim verilecektir.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Kurs süresince haftalık olarak dersler aşağıdaki konu başlıkları üzerinden işlenecektir:

Conversations by topics

week 1:     Basic Speaking Introduction & Sentence structure – English grammar

week 2:     Talk about / Hobbies/ Travel/ Work/ Family

week 3:     Talk about / Museum/ History (Sentence structure – English grammar)

speaking presentation assessment (group tea/ dinner)

week 4:     Career/ Job/ Countries/ Media

week 5:     Group select topic/ Culture

week 6:     Project assessment

KONTENJAN

Kurs en az 10 en fazla 12 kişi ile açılacaktır.

Kayıtlar başvuru sırasına göre alınacaktır.

PROGRAM YERİ

Kurs Cumhuriyet Cad. No:17 (Yurtiçi Kargo karşısı) Merkez/Bilecik adresinde bulunan Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi dersliklerinde gerçekleştirilecektir.

BELGE

Kurs programına %80 oranında katılım sağlayanlara program sonunda Katılım Belgesi verilecektir.

ÖDEME

Peşin:                        500 TL (KDV Dahil)

Taksit  1. Taksit:        250 TL (KDV Dahil)            (8 Mart 2018, Perşembe tarihine kadar)

2. Taksit:        250 TL (KDV Dahil)            (3 Nisan 2018, Salı tarihine kadar)

Hesap Adı:                Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

Banka/Şube Adı:      Ziraat Bankası / Bilecik Şubesi

IBAN:                        TR09 0001 0001 1854 5583 9150 01

İŞLEM SIRASI

1. Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (BİLSEM) web sitesinde (http://w3.bilecik.edu.tr/bilsem/) yer alan Kesin Kayıt Formu’nun doldurularak başvuru süresi içerisinde BİLSEM’e elden teslim edilmesi.
  2. İlan edilen kontenjan dahilinde programın açılıp/açılmayacağı hakkında BİLSEM web sitesinde son başvuru tarihini takip eden gün içerisinde yapılacak olan duyuruların takip edilmesi.
  3. BİLSEM web sitesinde programın açılacağına dair duyuru yapıldıktan sonra ödeme işlemlerinin belirtilen bilgiler doğrultusunda gerçekleştirilmesi.
  4. T.C. Kimlik No, Ad-Soyad ve Kurs bilgilerinin yer aldığı makbuz ile Kesin Kayıt Formu’nda belirtilen diğer istenen belgelerin BİLSEM’e teslim edilmesi.

ÖNEMLİ NOT :

1. Makbuzun açıklama bölümünde T.C. Kimlik No, Ad-Soyad ve Kurs bilgilerinin belirtilmesi gerektiği için ödemelerin bankamatikler üzerinden değil gişe işlemleri veya internet bankacılığı aracılığıyla gerçekleştirilmesi gerekmektedir.
  2. Kurs ücreti ödemesi yapıldıktan sonra söz konusu ücretin iadesi mümkün değildir.
  3. Belirtilen son ödeme tarihlerine kadar kurs ücretini ödemeyenler kurstan faydalanamayacaklardır.
  4. BİLSEM tarafından herhangi bir eğitim materyali (kitap vb.) temin edilmeyecektir.