HAT SANATI KURSU HAKKINDA DUYURU

 

Merkezimize yapılmış olan Ön Kayıt başvuruları neticesinde Hat Sanatı Kursu’nun açılabilmesi için ilanda belirtilen gerekli kontenjan sayısına ulaşılmıştır.

 

İlk ders;

8 Mart 2017, Çarşamba  günü saat 17:30’da

Cumhuriyet Cad. No:17 (Yurtiçi Kargo Karşısı) Merkez/Bilecik adresinde bulunan

Merkezimiz 2. Katında yer alan 1 no’lu derslikte başlayacaktır.

Ön Kayıt Başvurularını yapanların aşağıdaki işlem sırası ile kesin kayıt ve kurs ücreti ödeme işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

 

İşlem Sırası

  1. Web sitemizde yer alan Kesin Kayıt Formu eksiksiz bir şekilde doldurulup imzalanarak Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne elden teslim edilmelidir.
  2. Kesin Kayıt Formu’nun tesliminden sonra kurs ücreti ödemeleri 10 Mart 2017 Cuma gününe kadar gerçekleştirilmelidir.
  3. Ödeme gerçekleştirilirken makbuzun açıklama bölümünde BİLSEM, T.C. Kimlik No, Ad-Soyad, varsa Taksit sayısı ve Kurs bilgilerinin belirtilmesi gerektiği için ödemeler Bankamatikler üzerinden değil, gişe işlemleri veya internet bankacılığı aracılığıyla yapılmalıdır.
  4. Makbuzun bir nüshasının Merkezimize elden teslim edilmesi gerekmektedir.

Önemli Not:

  1. Ön Kayıt Başvurusunu yapmasına rağmen Kesin Kayıt ve Kurs Ücreti Ödeme İşlemlerini tamamlamayanların yerine başvuru sırasına göre diğer başvuranlar alınacaktır.
  2. Kesin Kayıt Formu eksiksiz bir şekilde doldurulup Merkezimize elden teslim edilmeden kurs ücreti ödemesi kesinlikle yapılmamalıdır.