ISO27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi sertifikası alınmıştır!

2017 yılının sonunda YÖK tarafından üniversitelerin Bilgi İşlem Daire Başkanlıklarının uyması ve sağlaması gereken standartlar belirlenmiş olup resmi yazıyla tebliğ edilmiştir. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı olarak sözkonusu çalışmalar genişletilerek “ISO27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi” sertifikası için başvuruda bulunulmuş ve gerekli hazırlıklar yapılmıştır. Bu kapsamda Daire Başkanlığımızda, 23.10.2018 tarihinde ISO27001 BGYS denetimi gerçekleştirilmiş olup sertifika alınmaya hak kazanılmıştır. 28.11.2018 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim TAŞ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurgül ÖZBAY, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Cihan DARCAN, Daire Başkanımız Murat FİDAN ve tüm BİDB personelinin katılımıyla sertifika teslim töreni düzenlenmiştir.

Destek ve katkılarından dolayı Üniversitemiz Yönetimine ve tüm Daire personelimize teşekkürlerimizi sunarız.