Educaturk İstanbul’da Aday Öğrencilerle Buluştuk

Educaturk İstanbul Üniversite Tercih Fuarı’na katılan Üniversitemiz, tercih döneminde bulunan binlerce aday öğrenciyle bir araya geldi. Fuar alanına kurulan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi standında Üniversitemiz bünyesinde eğitim veren fakülte ve yüksek okullar, öğrencilere sunulan sosyal, kültürel ve sportif olanaklar ile Bilecik’te eğitim görmenin avantajları hakkında öğrenci ve ailelere detaylı bilgi verildi.

21-23 Temmuz tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi/Harbiye’de gerçekleşen fuarı 3 günde 12.141 kişi ziyaret etti. Fuarda Üniversitemizi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığından Didem Özden Karakuş ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünden Sezen Hüseyinoğlu Çalışmaz temsil etti.