MİNİK KALPLERE SICAK DOKUNUŞLAR

Proje kapsamında Pelitözü ilköğretim İlkokulundaki öğrencilere kaban, mont ve kırtasiye malzemelerinden oluşan hediyeler verildi. Projeye “Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük” dersini alan öğrencilerin yanında dersi almayan öğrenciler de destek oldu. Proje çalışmalarına Tarım ve Orman   İl Müdürlüğü personeli ve Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim üyeleri de katkı sağladılar. Ayrıca çocukların eksik ihtiyaçlarının karşılanmasında Bilecik esnafı da yaptıkları yardımlarla projemize büyük destek oldular.
“Minik Kalplere Sıcak Dokunuşlar” projemize katkılarından ve duyarlı davranışlarından dolayı aşağıda isimleri verilen Bilecik esnafına ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.
Projeye destek veren firmalar;
Berat Cam
Zengin Bebe
Hilal kırtasiye
Hakan Giyim
Edebali Kırtasiye
Mevlana Kitap Evi
Çamaşır Dünyası
Modam Çanta
Kardeşler Ayakkabı
Haylaz Bebe
Aksoylar Ayakkabı
Kayı Spor

 

Ders kapsamında ayrıca aşağıdaki projeler tamamlandı.

Şehit ve Gazi Ailelerini Ziyaretler (Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün desteği ile şehit ve gazi ailelerine yapılan ziyaret sonucu şehit ve gazilerimizin gençlerimiz tarafından unutulmadıkları ifade edilmiş oldu. Yapılan ziyaretten aileler de mutlu oldular.)

Ekmeğim Ekmeğin Olsun Projesi, (İhtiyacı olan bir aileye erzak yardımı yapıldı),

Ellerimiz Kirlenebilir ama Çevremiz Asla (kent ormanı ve bazı camilerde temizlik yapıldı),

Bir Kap Vicdan (Sokak Hayvanları için mamalar alındı ayrıca; yemek artıkları toplanarak hayvanlar için uygun yerlere bırakıldı.