HES Kodlarının Sisteme Girilmesi Hk.

20.09.2021 tarih ve 45036 sayılı resmi yazıyla gönderilen Covid-19 kılavuzunun A 1 maddesinde “Tüm çalışanlarımızın 20 Eylül 2021, öğrencilerimizin ise 27 Eylül 2021 tarihinden önce kendilerine ait yeni ve süresiz bir HES Kodu almaları ve sofra.bilecik.edu.tr adresi üzerinden sisteme eklemeleri, Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması üzerinden verilerini paylaşıma açık hale getirmeleri (aşı bilgisi ve PCR sonucu gibi) ve kuruma ibraz edilen HES Kodlarını değiştirmemeleri-silmemeleri gerekmektedir.” ifadesi yer almaktadır.

Yapılan incelemeler sonucunda bazı öğrencilerimizin sofra.bilecik.edu.tr adresine HES kodlarını girmedikleri tespit edilmiştir.

Ekteki listede belirtilen öğrencilerimizin ivedilikle 31/12/2021 tarihi mesai bitimine kadar HES kodlarını sofra.bilecik.edu.tr adresine girmeleri gerekmektedir.

HES Kodlarını Sisteme Girmeyen Öğrenci Listesi