2016-2017 Bahar Ders Kayıtları

2016-2017 Bahar Yarıyılı için Ders Kayıtları 30 Ocak – 03 Şubat tarihleri arasında yapılacaktır.

Tüm öğrencilerin söz konusu tarihler arasında OBS sisteminden ders kayıtlarını yapmaları gerekmektedir.

2. üniversite ya da 5. senesinde olması sebebiyle harç yatırması gereken öğrencilerin de söz konusu tarihler arasında harçlarını yatırmaları gerekmektedir.

Ders kayıtlarında oluşabilecek sorunlar ya da talep edilen değişiklikler 06-10 Şubat arasında Ekle/Sil haftasında yapılacaktır.

Ders kayıtlarında sorun olabilecek öğrenciler ders kayıt haftasında bölüme gelip danışmanı ile kayıt yaptırabilirler.

Kayıtlar esnasında danışmanlar ile mail yoluyla iletişime geçilebilir. Bunun dışında kesinlikle kişisel cep telefonu ve sosyal medya hesapları gibi yollardan iletişim kurmaya çalışmayınız.

1. Sınıf Ders Kayıt Danışmanı: Arş. Gör. Hüseyin ERPEHLİVAN huseyin.erpehlivan@bilecik.edu.tr

2. Sınıf Ders Kayıt Danışmanı: Arş. Gör. Sevingül BİLGİN sevingul.bilgin@bilecik.edu.tr

3. Sınıf Ders Kayıt Danışmanı: Arş. Gör. Hüseyin ERPEHLİVAN huseyin.erpehlivan@bilecik.edu.tr

4. Sınıf Ders Kayıt Danışmanı: Yrd. Doç. Dr. Sinem TÜRKTEKİ sinem.turkteki@bilecik.edu.tr